Veel gestelde vragen

Hier kunt u de antwoorden op onze meest gestelde vragen vinden. Zit jouw antwoord er niet bij? Neem contact op met jouw jobcoach of vul ons contactformulier in.

Algemeen

Kun je echt niet werken? Bel ons op 06-26675952 dan gaan wij samen kijken wat wij kunnen doen.

Ja dat kan, je moet dan bijtelling betalen. Om een bedrijfsauto voor privédoeleinden te gebruiken dient je contact met ons op te nemen op 06-26675952.

Belasting op privégebruik van een bedrijfsauto wordt berekend volgens een regel genaamd “bijtelling”. Meer informatie is te vinden op de website van het Nederlandse belastingkantoor www.belastingdienst.nl

Je kunt onze actuele vacatures bekijken op onze website www.hoekwerk.com. Zit er geen passende vacature bij? Neem contact met ons op.

Bel ons op 06-26675952 om alles met ons te bespreken.

Bel ons op 06-26675952. Agata en/of Kasia helpen je graag.

Om goedkeuring voor vakantie te krijgen, moet je een vakantieformulier invullen en naar ons mailen naar agata@hoekwerk.com. Vervolgens moet de opdrachtgever waar je werkzaam bent je vakantie goedkeuren.

Neem contact op met Agata op 06-26675952. Binnen 2 werkdagen na aanvraag worden de documenten verstrekt.

Salaris

Afhankelijk van de cao waar je in werkt worden reiskosten vergoed of niet. Voor meer informatie neem je contact op met de vestiging.

“Loonbeslag” betekent het bedrag van de schuldenlast dat door een gerechtsdeurwaarder wordt opgelegd voor de betaling van een werknemer.

Voor meer informatie omtrent pensioenregeling zie www.stippensioen.nl

Je kunt met je DigiD inloggen op https://www.stippensioen.nl/. Heb je geen DigiD? Dan kan je telefonisch contact op te nemen met STIPP.

In de meeste gevallen wordt vakantiegeld op verzoek van werknemer uitbetaald.

De gewerkte uren worden betaald op basis van het aantal uren dat we van de klant ontvangen. Eventuele fouten moeten aan ons worden gemeld.

Het saldo van de vakantie-uren zit in het laatste deel van de loonstrook, zie tabellen.

Over vakantie-uren in Nederland wordt extra belasting afgedragen.

Tussen 1 en 6 weken na de laatst gewerkte week worden de reserveringen uitbetaald.

Hoekwerk verzorgt de betaling per week. Wanneer wij je geaccordeerde werkbriefje op maandag voor 10.00 uur digitaal ontvangen, dan wordt op woensdagmiddag je salaris overgemaakt. Afhankelijk van je bank staat het bedrag op woensdagmiddag of donderdag op je rekening. Wanneer je woensdag om 15.00 uur geen salaris hebt ontvangen, kun je contact opnemen met je contactpersoon. Als dinsdag een nationale feestdag is, gebeurt de betaling een dag later.