Hoekwerk Uitzendbureau.Wij staan voor u klaar om u te woord te staan.

Over Ons

Onze roots liggen in de agrarische sector, daar zijn we groot mee geworden. Maar inmiddels werken onze medewerkers in verschillende branches, waar behoefte is aan gemotiveerd personeel zijn wij actief. Zo hebben we onder andere opdrachtgevers in de productie, schoonmaak, techniek, logistiek en bouw.

Internationaal netwerk

Een internationaal netwerk biedt ons de ervaring en kennis waarmee we zowel opdrachtgevers als werknemers gericht kunnen ondersteunen en adviseren. Korte lijnen zorgen ervoor dat wij vlug kunnen schakelen. Vestigingen in onder andere Polen en Hongarije ondersteunen in het werven en selecteren van de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers. Daarnaast zien onze collega’s in het buitenland er op toe dat nieuwe werknemers een prettige transitie naar Nederland ervaren. Deze betrokkenheid naar zowel onze werknemers en opdrachtgevers draagt bij aan onze toekomstgerichtheid.

Toekomstbestendig

De wereld van werk verandert in hoog tempo. Vandaar dat wij ook niet stil zitten. Dagelijks werken onze specialisten aan nieuwe concepten, kijken we naar mogelijkheden omtrent de uitbreiding van ons netwerk en testen wij innoverende technologieën. Daarmee willen wij een ding bereiken: het vinden van werk én werknemers eenvoudiger maken.

Certificaten


NEN 4400-1
Met de NEN 4400-1 certificering kunnen onze klanten er zeker van zijn dat zij gevrijwaard worden van naheffingen in het kader van de Wet keten aansprakelijkheid.

VCU
Bij de VCU-certificering wordt gecontroleerd of Hoekwerk Uitzendbureau een deugdelijk systeem van richtlijnen met betrekking tot veiligheid en gezondheid communiceert naar de medewerkers.

SNF
De huisvesting die wij onze medewerkers aanbieden voldoet vanzelfsprekend aan alle gestelde normen en eisen op het gebied veiligheid, hygiëne en kwaliteit. Hierin werken wij nauw samen met externe partners om zo de kwaliteit te garanderen.

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij onderdeel worden van ons team? Bekijk snel onze vacatures op het hoofdkantoor in Den Haag.